دوغ منبعي سرشار از کلسيم، که نوشيدن يک ليوان از آن در طول روز حدود يک چهارم از کلسيم مورد نياز بدن انسان را تامين ميکند. در اين نوشيدني سفيد رنگ ويتامينهاي B2،B6 و B12 هم وجود دارد. اين ويتامينها براي تقويت استخوانهاي بدن انسان بسيار مفيد بوده و به رشد بهتر آنها کمک ميکنند. دوغ سون يک دوغ ترش و غليظ بوده که از با کيفيتترين شير توليد ميشود. همچنين تمام فرآيند توليد اين محصول با حساسيت بالايي انجام ميشود و به اين دليل در گروه محصولات بسيار با کيفيت قرار ميگيرد. دوغ سون فاقد هرگونه اسانس و طعم دهنده بوده و به همين دليل تازگي و طعم خوشمزه و دلپذير آن کاملا طبيعي است. دوغ سون «کاله» حدود 1.5 ليتر حجم دارد و بطري اين محصول پلاستيکي است و حجم دوغ موجود در آن حدود 5 تا 6 ليوان است که براي يک خانواده ايراني کافي خواهد بود. در هر 240 ميليليتر از اين دوغ حدود 129.6 کيلوکالري انرژي وجود دارد. همچنين اين دوغ فاقد قند بوده و 4.8 گرم چربي و 0.48 گرم نمک هم وجود دارد.