انگور يکي از ميوههاي پرخاصيت و شناخته شدهاي است که فرآوردههاي زيادي از اين ميوه مفيد استخراج ميشود، سرکه قرمز يکي از اين محصولات است. سرکه فرآوردهاي طبيعي است که مصرف خوراکي و دارويي زيادي داشته و کاربرد زيادي در تهيه انواع ترشيجات دارد. مصرف سرکه در انواع ترشيها، شورها و سالادهاي فصل باعث خوشمزگي، طعمدهندگي، تحريک اشتها و ترشح بيشتر شيره گوارشي شده و هضم غذا را بهتر ميکند. به همين دليل، استفاده از سرکه در سالاد و خوراکيهايي از اين قبيل سبب جذب بيشتر مواد ويتاميني و پروتئيني موجود در مواد سالاد مثل کاهو، هويج، خيار و گوجهفرنگي ميشوند و از اين رو سالمترين و مغذيترين نوع سالاد هستند. در هر 100 ميليليتر از سرکه قرمز دلوسه 12.78 کالري انرژي، 0.067 گرم قند و 0.03 گرم سديم وجود دارد.