دسر پاناکوتا دسري بر پايه شير است که طعم شيري و لطيف آن، باعث شده دسري پرطرفداردر دنيا باشد. دسر 1 ليتري پاناکوتا کاله به دو روش قابل مصرف است. روش اول فقط کافيست دو ساعت قبل از مصرف پاکت را داخل يخچال قرار دهيد. در روش دوم اگر ميخواهيد پاناکوتا شکل قالبهاي شما را داشته باشد کافيست پاناکوتا را با حرارت مستقيم يا در مايکروفر ذوب کرده و داخل قالب بريزيد. سپس به مدت 10 دقيقه قالب داخل يخچال نگهداري شود. دسر پاناکوتا کاله حاوي شير پاستوريزه، خامه، شکر، نشاسته، اسانس وانيل، قوام دهنده و رنگ بتاکاروتن است. کاراگينان، لوکاست بين گام و گوارگام قوام دهندههاي مورد استفاده در اين دسر هستند. اگر آشپز خوشذوقي هستيد ميتوانيد از اين دسر در درست کردن يک دسر پيشرفتهتر و مفصلتر کمک بگيريد.